Luonamme pennut tottuvat kaikenlaiseen normaalin arjen toimintaan, ääniin sekä käsittelemiseen ja hoitotoimenpiteisiin.Oman lauman koiriin jossa koirakielen opettelu sujuu automaattisesti. Myös pennut tutustuvat erilaisiin materiaaleihin ja alustoihin, pantaan sekä hihnaan. Käymme myös pari kertaa kodin ulkopuolella  ihmettelemässä maailmaa.

                Valmistelen pennut myös  lääkärintarkastukseen erilaisin käsittelyharjotteluin ja kuljetukseen jotta asia ei  olisi niille liian jännittävä.

Kuitenkin suosittelen että heti kotiin mentyänne parin päivän jälkeen alatte pikkuhiljaa totuttamaan pentua erilaisiin, ääniin, eri-ikäisiin ihmisiin, muihin eläimiin, eri materiaaleihin, hajuihin, erilaisiin kulkuneuvoihin, paikkoihin  jne...

                           Jos vielä tämän jälkeen.....

..........olet valmis sitoutumaan amerikankarvatonterrieriin, niin et tule sitä päivääkään katumaan. Koirastasi saat uskollisen ystävän joka tervehtii sinua aina yhtä iloisesti vaikka olisit poissa vain hetken.

Joten siinä tapauksessa ota minuun rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää !

                           Thinking of buying a pup?


I hope
that you are considering buying a dog carefully,that it is just the right guy for you in your life.These dogs live a long time up until the age of 15. Think about whether you have enough time for the dog. You can't  left him alone for a long time to max. 6- 8 hours per day. The dog isn't right away a "complete package" to only spend time with it.
A dog must be trained, teach housebroken, socialize, and at the beginning may become a puppy with sleepless nights.

  Remember also that the dog's care can sink more money than you might think,food,chews,toys,clothing, primary health caresupplies,veterinary fees, and all the goods that a dog can destroy during the puppyage or just for a protest.

                           If you're still after that......


..
.......ready to commit for
American Hairless Terrier,so you will never regret it.Your dog is a faithful friend who always greets you with a pleasant even if you have gone for just a moment.

So in that case,please feel free to contact me and we can talk more about it!

Pentua on helppo kuljettaa sille tarkoitetussa laukussa joka paikkaan jos vaikka uni taikka vilu yllättää. Laukusta on turvallista tähyillä ja haistella ihmeellistä maailmaa.

Myös pukemiseen totuttaminen on aloitettava ajoissa ja hoitotoimenpiteet. esim. pesu, kynsienleikkuu, rasvaaminen, korvien tutkiminen, hampaisiin/suuhun katsominen yms. Sillä rohkeinkin koiranpentu voi taantua luovutuksen jälkeen, jos pennun sosiaalistamista ja käsittelyä ei jatketa kotona. Lue sivultani myös artikkeli pennun sosiaalistamisesta.

  Harkitsetko pennun ostoa?

Toivon että olet harkinnut tarkkaan koirasi hankkimista, että se on sinulle juuri sopiva kaveri elämääsi. Nämä koirat elävät pitkään jopa 15 vuotiaaksi asti. Mieti onko sinulla tarpeeksi aikaa koiralle. Koiraahan ei saa jättää pitkäksi aikaa yksin max.6- 8 tuntia pvässä. Koiraa pitää kouluttaa,opettaa sisäsiistiksi, sosiaalistaa ja alussa saattaa tulla pennun kanssa valvottuja öitä. Koira ei ole missään nimessä ”valmis paketti” jonka kanssa vaan ollaan ja vietetään aikaa. Lue myös sivultani artikkeli pennun sosiaalistamisesta.

 Muista myös se, että koiran hoitoon voi upota rahaa enemmän kuin arvaatkaan, ruuat, puruluut, lelut, vaatteet, perushoitotarvikkeet, eläinlääkärikulut ja kaikki ne tavarat joita koira voi tuhota hurjana pentuaikana tai muuten vain protestina.