Haluan panostaa huolella joka pentueen kasvattamiseen, että on todella aikaa ja jaksamista siihen.


Pitkän tauon jälkeen suunnitelmissa ihanan luonteinen ja näköinen yhdistelmä joulukuulle -23 - vuodelle -24 riippuen nartun juoksujen ajankohdasta. Lähiaikana tulee yhdistelmästä lisää tietoa. Pysykää kärsivällisinä.


Jos jaksat odottaa sopivaa pentua niin otathan minuun ajoissa yhteyttä aht(at)midelis.fi


Toivomuksena olisi löytää tuohon ym. pentueeseen rodusta kiinnostunut ja yhteistyökykyinen perhe tulevalle sijoitusnartulle lähellä asuinaluettani (Akaa). Helsinki-Tampere-J-kylä akselilla. Liikun itse

junalla. Jos sinulla on auto käytössä niin voin harkita kauempaakin.

 
Tarkoituksena on pitää aktiivisesti yhteyttä sijoituskodin kanssa kuvien ja kuulumisten merkeissä ja järjestää tapaamisia ja hoitoa silloin tällöin, että voin seurata koiran elämää ja  kehitystä.

 
Etsin  yhteistyökykyisiä sijoitusperheitä Euroopan tuonneille jotka ovat 8-9 vk ikäisiä. Silloin tällöin USA:n tuontikoirilleni jotka ovat Suomeen tullessaan n. 4-5 kk:n ikäisiä. Siinä iässä koira on kuitenkin vielä leikkisä pentu , mutta oppii jo paremmin sisäsiistiksi. Vahinkoja ei toivottavasti tule niin usein sisälle, joka taas on allergiselle omistajalle vain hyvä asia, sillä koiran virtsassa on paljon allergeeneja.

Sekä toivon mukaan koira on jo tottunut kävelemään hihnassa. Aikaa ja kärsivällisyyttä perheellä pitäisi olla myös pennun sosiaalistamiseen ja muuhun tekemiseen kuten pennun omistajalla yleensäkin.

Tuon koirani tunnollisilta kasvattajilta!

I am  looking fosterhomes for my imported dogs. From Europe ( 8-9 weeks old) or sometimes USA.They usually are  coming to Finland  about 4-5months old. In this  age the dog is  still a playful puppy,but can already be housebroken. So, dogs propably won't do damages too ofteninside your house. That's more better becausethedog'surinehas a lotof allergenswhich usually turnallergic reactions to the owner. And I hope  that the dog has already been used to walking with leash.

I import my dogs from
conscientious
​​breeders !!