Haluan panostaa huolella joka pentueen kasvattamiseen, että on todella aikaa ja jaksamista siihen.


Pentuja syntynyt Karalle ja Havulle 18.12.23. Tähän yhdistelmään syntyi kolme karvatonta pentua. Kaksi urosta ja yksi narttu. Kaikki ovat tällä hetkellä varattuja.

Vanhempien ihanista luonteista pääset lukemaan lisää sivuiltani ja pentueen sivut ovat täällä.

Tulevan pentueen sukutaulu TÄSSÄ


Jos jaksat odottaa sopivaa pentua niin otathan minuun ajoissa yhteyttä aht(at)midelis.fi


Toivomuksena olisi myös löytää tuohon ym. pentueeseen rodusta kiinnostunut, harrastava ja yhteistyökykyinen perhe narttu- tai urospennulle lähellä asuinaluettani (Akaa). Helsinki-Tampere-J-kylä akselilla. Liikun itse junalla. Jos sinulla on auto käytössä niin voin harkita kauempaakin.

 
Tarkoituksena on muutenkin pitää aktiivisesti yhteyttä pentujen perheiden  kanssa kuvien ja kuulumisten merkeissä että voin seurata jälkeläisten elämää ja  kehitystä.

 
Etsin  yhteistyökykyisiä sijoitusperheitä Euroopan tuonneille jotka ovat 8-9 vk ikäisiä. Silloin tällöin USA:n tuontikoirilleni jotka ovat Suomeen tullessaan n. 4-5 kk:n ikäisiä. Siinä iässä koira on kuitenkin vielä leikkisä pentu , mutta oppii jo paremmin sisäsiistiksi. Vahinkoja ei toivottavasti tule niin usein sisälle, joka taas on allergiselle omistajalle vain hyvä asia, sillä koiran virtsassa on paljon allergeeneja.

Sekä toivon mukaan koira on jo tottunut kävelemään hihnassa. Aikaa ja kärsivällisyyttä perheellä pitäisi olla myös pennun sosiaalistamiseen ja muuhun tekemiseen kuten pennun omistajalla yleensäkin.

Tuon koirani tunnollisilta kasvattajilta!

I am  looking fosterhomes for my imported dogs. From Europe ( 8-9 weeks old) or sometimes USA.They usually are  coming to Finland  about 4-5months old. In this  age the dog is  still a playful puppy,but can already be housebroken. So, dogs propably won't do damages too ofteninside your house. That's more better becausethedog'surinehas a lotof allergenswhich usually turnallergic reactions to the owner. And I hope  that the dog has already been used to walking with leash.

I import my dogs from
conscientious
​​breeders !!