Haluan panostaa huolella joka pentueen kasvattamiseen, että on todella aikaa ja jaksamista siihen.


Sijoitusperheitä etsitään!

-Urokseni (Havu) tuleville pennuille etsitään harrastavaa, omistautunutta ja yhteistyökykyistä perhettä.

-Haluatko käydä v. 2022  USA:ssa  hakemassa oman sijoituspentusi. Osallistun matkakustannuksiisi.
 
Toivomuksena olisi löytää rodusta kiinnostuneita ja yhteistyökykyisiä perheitä lähellä asuinaluettani (Akaa).

Tarkoituksena on pitää aktiivisesti yhteyttä sijoituskodin kanssa kuvien ja kuulumisten merkeissä ja järjestää tapaamisia silloin tällöin, että voin seurata koiran elämää ja  kehitystä.

Jos kiinnostuit niin otathan yhteyttä, että voin kertoa suunnitelmistani lisää.

aht(at)midelis.fi

Etsin usein yhteistyökykyisiä sijoitusperheitä ulkomaan tuontikoirilleni jotka ovat Suomeen tullessaan n. 4-5 kk:n ikäisiä. Siinä iässä koira on kuitenkin vielä leikkisä pentu , mutta oppii jo paremmin sisäsiistiksi. Vahinkoja ei toivottavasti tule niin usein sisälle, joka taas on allergiselle omistajalle vain hyvä asia, sillä koiran virtsassa on paljon allergeeneja.
Sekä toivon mukaan koira on jo tottunut kävelemään hihnassa. Aikaa ja kärsivällisyyttä perheellä pitäisi olla myös pennun sosiaalistamiseen ja muuhun tekemiseen kuten pennun omistajalla yleensäkin.

Tuon koirani tunnollisilta kasvattajilta!


I am  looking  fosterhomes for my imported dogs. They usually are  coming to Finland  about 4-5months old. In this  age the dog is  still a playful puppy,but can already be housebroken. So, dogs propably won't do  damages too often inside your house. That's more better because the dog's urine has a lot of allergens which usually turn allergic reactions to the owner. And I hope  that the dog has already been used to walking with leash.

I import my dogs from
conscientious
​​breeders !!

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS