Haluan panostaa huolella joka pentueen kasvattamiseen, että on todella aikaa ja jaksamista siihen.


Sijoitusperheitä etsitään!

-Urokseni (Havu) tuleville pennuille etsitään harrastavaa, omistautunutta ja yhteistyökykyistä perhettä.

 
Toivomuksena olisi löytää rodusta kiinnostuneita ja yhteistyökykyisiä perheitä lähellä asuinaluettani (Akaa).

Tarkoituksena on pitää aktiivisesti yhteyttä sijoituskodin kanssa kuvien ja kuulumisten merkeissä ja järjestää tapaamisia silloin tällöin, että voin seurata koiran elämää ja  kehitystä.

Jos kiinnostuit niin otathan yhteyttä, että voin kertoa suunnitelmistani lisää.

aht(at)midelis.fi

Etsin usein yhteistyökykyisiä sijoitusperheitä ulkomaan tuontikoirilleni jotka ovat Suomeen tullessaan n. 4-5 kk:n ikäisiä. Siinä iässä koira on kuitenkin vielä leikkisä pentu , mutta oppii jo paremmin sisäsiistiksi. Vahinkoja ei toivottavasti tule niin usein sisälle, joka taas on allergiselle omistajalle vain hyvä asia, sillä koiran virtsassa on paljon allergeeneja.
Sekä toivon mukaan koira on jo tottunut kävelemään hihnassa. Aikaa ja kärsivällisyyttä perheellä pitäisi olla myös pennun sosiaalistamiseen ja muuhun tekemiseen kuten pennun omistajalla yleensäkin.

Tuon koirani tunnollisilta kasvattajilta!


I am  looking fosterhomes for myimported dogs. They usually are  coming to Finland  about 4-5months old. In this  age the dog is  still a playful puppy,but can already be housebroken. So, dogs propably won't do damages too ofteninside your house. That's more better becausethedog'surinehas a lotof allergenswhich usually turnallergic reactions to the owner. And I hope  that the dog has already been used to walking with leash.

I import my dogs from
conscientious
​​breeders !!

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS